Home / Nieuws / Sterrenchefs maken gerechten voor Jumbo’s Kerstmenu

Sterrenchefs maken gerechten voor Jumbo’s Kerstmenu

Ron Blaauw, Martin Kruithof, Hans van Wolde, Mario Ridder en Laurent Smallegange hebben voor Jumbo een kerstgerecht bedacht. Op de website van de supermarktketen vertellen de vijf chefs over hun gerecht en hebben ze tips voor de hobbykok die tijdens de feestdagen thuis aan de slag wil.

Kerst is volgens supermarktketen Jumbo een perfecte gelegenheid om goed uit te pakken in de keuken.

Op de website van de grootgrutter delen vijf chefs een gerecht voor Jumbo’s Kerstmenu en vertellen ze erover. Bovendien hebben ze een tip voor de kok die thuis aan de slag wil.

Ron Blaauw
De met één Michelinster bekroonde Ron Blaauw van – onder andere – Ron Gastrobar in Amsterdam bedacht voor Jumbo varkenshaasmedaillons met salie-pepersaus en paddenstoelenrisotto.

Voor hem een uitdaging om van zo’n populair ingrediënt iets moois te maken en iedereen te verrassen. Volg de link voor het recept.

Martin Kruithof
Tweesterrenchef Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn koos voor een fruitschaalidee: warm fruit met vanilleroomijs.

Makkelijk en best snel te maken, aldus de chef. Klik op deze link voor het recept.

Hans van Wolde
Garnalen spelen de hoofdrol in het gerecht dat tweesterrenchef Hans van Wolde van Beluga loves you in Maastricht maakte.

Het is een frisse garnalencocktail met tomaten-bieslookroom geworden. De receptuur vind je via deze link.

Mario Ridder
Mario Ridder (foto), die maandag 7 december een ster kreeg van Michelin, van Joelia in Rotterdam bedacht voor Jumbo de zalmtompouce met romige forelmousse. Bekijk het recept hier.

Laurent Smallegange
Sterchef Laurent Smallegange van Spetters in Breskens tot slot heeft gekozen voor een mooie rollade, klassiek bereid met een zuiders tintje en makkelijk voor te bereiden. Hier vind je zijn recept.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.