Nieuws

Nieuwe directeur voor wellness resort Thermae 2000

Thermae 2000 in Valkenburg, waar jij je letterlijk kunt onderdompelen in wijn, meldt de komst van een nieuwe directeur. Per 1 juli staat het wellness resort met viersterrenhotel op de top van de Limburgse Cauberg onder leiding van Nikie Houben, die overkomt van Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade.

De nieuwe directeur brengt volgens het wellness resort in Zuid-Limburg een schat aan ervaring mee. De 37-jarige werkte in de hotellerie in zowel Nederlands- als Belgisch-Limburg.

Valkenburg

De afgelopen 3,5 jaar was ze general manager bij Abdij Hotel Balduc in Kerkrade. In Valkenburg volgt ze Bastiaan Klomp op. ‘Er liggen mooie toekomstplannen om te realiseren, waarmee het bedrijf naar een volgend niveau kan groeien.’

Cauberg

Thermae 2000 huisvest op de top van de Cauberg en is onderdeel van Q Hospitality Group. In 2022 introduceerde het wellness resort met viersterrenhotel vino therapy in samenwerking met wijndomein St. Martinus in Vijlen.

Een zogeheten wijnbad dat wordt gevuld met pulp van de monarch-druif. In die schil zit een stofje en dat beschermt de huid tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van uv-straling.

Lees ook:
Buitenbad Thermae 2000 in Valkenburg vernieuwd
In dit hotel dompel jij je letterlijk onder in wijn (en het is nog gezond ook)
Dormio Wijnhotel Valkenburg hippe attractie in charmant Valkenburg

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De veelzijdige rosé: perfect voor lente en zomer

Volgend artikel

Oosterscheldekreeft: uniek product uit Zeeuwse wateren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.