Partnercontent

De Vrienden van ChefsFriends.nl

Ben jij producent of leverancier en ben je ook gek van goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen? Word dan vriend van ChefsFriends en profiteer van extra aandacht op en via ons platform en onze kanalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar Rik of Richard en we vertellen je graag meer. Intussen zijn aangesloten:

Kesbeke Fijne Tafelzuren

Dit Amsterdamse familiebedrijf wordt vrolijk van zuur. Of het nu gaat om augurken, uitjes, atjar tjampoer, mosterdcaviaar of tulpenknollen. Kesbeke Fijne Tafelzuren biedt het aan in haar overzichtelijke webshop. Niet alleen topchefs als Jonnie Boer, Ron Blaauw en Joris Bijdendijk lopen met Kesbeke weg. Ook RTL is fan, getuige de realityserie De Augurkenkoning.
www.kesbeke.nl

Bourgondisch Lifestyle

Zeg je kaas, zeg je René Koelman, zeg je Bourgondisch Lifestyle. Tegenwoordig opererend vanuit Kaasfort Amsterdam, waar de beste kazen uit binnen- en buitenland liggen te rijpen. Bourgondisch Lifestyle heeft winkels in Amsterdam en Beverwijk. Daarnaast beschikt het over een uitgebreide webshop met kazen, wijnen en aanverwante lekkernijen.
www.bourgondischlifestyle.nl

Chaîne des Rôtisseurs

De Nederlandse Bailliage van de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs is een culinair gezelschap en maakt deel uit van een wereldwijde organisatie met meer dan 25.000 mensen uit ruim 70 landen die graag de betere restaurants bezoeken. Het ledenbestand kent zowel professionals als restaurants en hotels als niet-professionele leden zoals foodies.
www.chainedesrotisseurs.nl

Nice to Meat

De misschien wel leukste slager van Nederland is Nice to Meat. Vanuit het vleesbelevingscentrum in Almere worden nationale en internationale bestellingen verwerkt. Nice to Meat selecteert speciaal voor haar webshop de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. Of het nu gaat om rund-, kalf-, lams- of varkensvlees, de boeren hebben dierenwelzijn meer dan hoog in het vaandel staan.
www.nicetomeatyou.nl

Zeeuwsche Zoute

Het succesverhaal begint in 2018 met een jerrycan om water uit de wateren van Schouwen-Duiveland te halen. Enkele jaren later staat Zeeuws zeezout op tafel van menig sterrestaurant. Maak kennis met dit mooie streekproduct en speur rond in de webshop met aantrekkelijke zoutproducten zoals Zeeuwsche Zoute wakame, Zeeuwsche Zoute zeekraal en gerookte zeezout uit een glazen pot.
www.zeeuwschezoute.nl

Schmidt Zeevis

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in culinair Nederland. Van bekende chefs en hippe horecazaken tot de supermarkt op de hoek, iedereen eet maar al te graag vis van Schmidt Zeevis. Naast een winkel is er ook een webwinkel met een uitgebreid assortiment, van verse vis tot kruiden en specerijen, en van schaal- en schelpdieren tot sauzen en schotels.
www.schmidtzeevis.nl

La Fève chocolade en desserts

Mirelle Haex en Geert-Jan Heesterbeek starten in 2010 met hun chocoladecompany. Bij la Fève draait het van begin af aan om kwaliteit, service en innovatie. Vanuit het chocolade-atelier in Maastricht vertrekken de beste bonbons, chocoladecreaties en desserts naar klanten in heel het land. Op de webshop zijn de smaakvolle en kleurrijke designbonbons te bestellen.
www.la-feve.nl

Grape ‘N’ Green

Grape ‘N’ Green is gespecialiseerd in biologische en natuurlijke wijnen. Eigenaar Eric Nederstigt gelooft dat biologische wijnen van nature heerlijk zijn, vol van smaak en goed voor het milieu. Daarom selecteert hij alleen de beste, gemaakt door gepassioneerde wijnmakers. Het aanbod van Europese wijnen in de webwinkel neemt alsmaar toe, mede dankzij het uitgebreide netwerk van wijnboeren.
www.grapengreen.nl

Nederlandse Streekwijnen

De Nederlandse wijnboer groeit, zowel in omvang als in kwaliteit. En dan is het wel zo fijn om een goede, betrouwbare webshop te hebben waar Nederlandse wijnen verkrijgbaar zijn. Deze site heeft het grootste aanbod van Nederlandse wijnen, van Limburg tot Friesland en van Zeeland tot de Achterhoek. Ook leuk zijn de verschillende proefdozen, bedoeld om nader kennis te maken met wijnen van eigen bodem.
www.nederlandsestreekwijnen.nl

R & R media en advies

Rik en Richard, de founders van ChefsFriends.nl, maken ook content in opdracht van derden. Dat gaat veelal om teksten, foto’s en video’s. Maar ook het beheren van sociale media en meedenken over strategische communicatieplannen behoren tot het takenpakket.
www.rrmediaenadvies.nl

Mis jij hier nog bedrijven? Wijs ze op dit platform en deze pagina, zodat we deze lijst kunnen aanvullen.

Vorig artikel

Nieuwe Wine Director voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Volgend artikel

Zeeuwsche Zoute opent bezoekerscentrum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.