Partnercontent

Proeverij met Nederlandse wijnen bij jou thuis

Partnercontent – Nederlandse Streekwijnen, vriend van ChefsFriends, heeft een mooi element toegevoegd aan haar dienstverlening. Sinds deze maand is het mogelijk om een proeverij met louter Nederlandse wijnen bij jou thuis te laten houden. Daarvoor komt een wijnoloog naar de door jou gewenste locatie.

Vanaf april is het mogelijk een volledig verzorgde wijnproeverij te laten verzorgen bij jou thuis of op een andere locatie. ‘Een wijnoloog neemt je mee naar de unieke verhalen achter het etiket, vertelt alles over het wijnhuis en zorgt voor een unieke proeverij’, aldus initiatiefnemer Nederlandse Streekwijnen, dat de proeverij verzorgt in samenwerking met partner Nederlandse Wijntoer.

Op de kaart in sterrestaurants

Tijdens de proeverij proef je acht wijnen van acht wijnhuizen, waarbij er één altijd afkomstig is uit jouw provincie. Het gaat om wijnen die worden geserveerd in door Michelin bekroonde restaurants. De wijnen zijn verdeeld in mousserend (één), stil (zes) en dessertwijn of portvariant (één) en afgestemd op het seizoen.

De proeverij duurt 2 uur en kost 24,95 euro per persoon. De groepsgrootte is minimaal tien personen.

Vorig artikel

De Treeswijkhoeve in Waalre baart opzien met uniek feit

Volgend artikel

Vierde zaak Geert-Jan Vaartjes wordt ode aan Friesland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.