Nieuws

Tweesterrenchef Hans van Wolde start in 2016 met #clubbeluga

Tweesterrenchef Hans van Wolde introduceert in zijn restaurant Beluga Loves You in Maastricht #clubbeluga. Vanaf maart is er iedere laatste zaterdag van de maand een speciale avond, waarbij eten en muziek in elkaar overgaan. Er zijn tachtig plekken voor eters en vijftig tickets voor de after party.

De lancering van #clubbeluga wordt aangekondigd met een video op de Facebook-pagina van Beluga Loves You, het tweesterrenrestaurant van Hans van Wolde in Maastricht.

Beluga Loves You
Het concept bestaat – in hoofdlijnen – uit twee delen. Vanaf 20.00 uur serveert het team van Beluga Loves You gerechten (die kunnen worden gedeeld).

Op het menu onder andere kreeft, wagyu-rund, kalfsvlees en langoustine. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst, inclusief champagne en oesters.

Cocktails en gin & tonic
Om 22.30 uur gaat de dj aan het werk en is het tijd voor muziek, champagne, cocktails en gin & tonic.

All-in prijs
Er zijn tachtig kaarten beschikbaar voor het eerste deel van de avond. De prijs per persoon is 125 euro all-in.

Wie alleen aanwezig wil zijn vanaf 22.30 uur, betaalt 25 euro. Voor dat deel van de avond zijn vijftig kaarten beschikbaar.

Hans trapt #clubbeluga af in maart. De verkoop van de kaarten start op dinsdag 15 december.

Vorig artikel

Sterrenchefs maken gerechten voor Jumbo’s Kerstmenu

Volgend artikel

De Pronckheer in Cothen start nieuwe jaar met bubbeldiner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.