Nieuws

Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam

De Pulitzer Garden van hotel Pulitzer Amsterdam is uitgebreid met een Spritzeria. In juli kun je er op vrijdag, zaterdag en zondag terecht voor cocktails op het pop up-terras. De tuin ligt verscholen tussen de karakteristieke grachtenpanden, met uitzicht op de Westertoren.

Pulitzer Garden is zeven dagen per week geopend van 07.00 tot 22.00 uur voor een hapje en een drankje. Tot het einde van de maand juli is daar een (tijdelijke) Spritzeria aan toegevoegd in samenwerking met Villa Massa.

Cocktails
Bij de Spritzeria kun je op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 20.00 uur terecht voor verfrissende cocktails. Kies voor de fruitige Fragolina Spritz met aardbei of de Electric Cherry Spritz met amaretto.

Pulitzer Garden
De tuin is volgens het hotel ‘een groen toevluchtsoord te midden van alle reuring van de stad. Hier zijn relaxen, al fresco dining en genieten van een bijzonder stukje hoofdstad aan de orde van de dag’.

Hotel Pulitzer Amsterdam bestaat uit 25 grachtenpanden en is gevestigd aan de Prinsengracht in het centrum.

Lees ook:
Eigen witbier Okura Amsterdam: ‘Heerlijk op terras’
Rosétuin en diners aan lange tafels bij Pulitzer Amsterdam
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: voormalige schutstal nu een nog luxere herberg

Volgend artikel

De Librije viert jubileum en breidt aantal eigenaren uit

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.