Nieuws

Foto’s: voormalige schutstal nu een nog luxere herberg

Restaurant De Herberg van Smallingerland in Rottevalle heeft haar verblijfsaccommodatie ‘Teades Plak’ vernieuwd. De badkamer heeft een complete make-over gehad, er zijn nieuwe meubels geplaatst en alles is voorzien van een frisse laag verf. ‘Zo creëerden we de perfecte setting om te genieten van het leven én elkaars gezelschap.’

De herberg was vroeger een schutstal en bood bij slecht weer onderkomen aan loslopend vee.

Teades Plak
Nu het volledig is gemoderniseerd, maar wel met behoud van authentieke details, is het volgens ondernemers Aukje Westerhof en Freddy Bult ‘één van de best bewaarde geheimen van de provincie Friesland’.

Teades Plak bestaat uit een woonkamer met zithoek, sfeerhaard, kookeiland en lange robuuste eettafel. De luxe ingerichte badkamer heeft een riante whirlpool die geschikt is voor twee personen en een douche.

Via de trap naar zolder kom je bij de slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en een met twee losse bedden.

De Herberg van Smallingerland
Om het enthousiasme over het resultaat te delen, worden gasten tot en met 1 oktober bij aankomst getrakteerd op een borrelgarnituur.

Benieuwd? Op de website van De Herberg van Smallingerland kun je arrangementen reserveren en de vernieuwde verblijfsaccommodatie proberen.

Lees ook:
Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine nieuwe parel van Friesland
Hotel Halbert en restaurant Blumé openen in Groningen
Dit sterrestaurant geeft 50 procent korting aan studenten

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Robert Heida over capsules op de camping

Volgend artikel

Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.