Nieuws

Dit sterrestaurant geeft 50 procent korting aan studenten

Studenten kunnen in juli op zaterdag met een korting van 50 procent lunchen bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Noor in Groningen. Eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer willen eten in een toprestaurant hiermee toegankelijker maken voor deze doelgroep én investeren in de potentiële gasten van de toekomst.

Vorig jaar deden de ondernemers dit voor het eerst en waren de vier beschikbare datums in enkele minuten uitverkocht. In 2023 hebben ze twaalf dagen in de maand juli beschikbaar gesteld voor deze actie, waarvan op dit moment enkel op de zaterdagmiddag nog plek is.

Kennismaken met eten in toprestaurant
Doel van het initiatief is om studenten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met eten in een toprestaurant. De actie is van toepassing op studenten tussen de 18 en 25 jaar, die kunnen aantonen dat ze studeren. Tafelgenoten die niet voldoen aan de actievoorwaarden, betalen de reguliere menuprijs.

Marleen en Jeroen Brouwer
Noor opende de deuren in maart 2022 in Groningen, nadat Jeroen en Marleen eerder actief waren in Schoonloo. Binnen drie maanden mocht het de eerste Michelinster in ontvangst nemen.

Het restaurant heeft eveneens een plek in de top 100 van Lekker en bezit 16,5 punten (van de maximale 20) Gault&Millau.

Lees ook:
Rosétuin en diners aan lange tafels bij Pulitzer Amsterdam
Amusemenu bij restaurant Marrees in Weert
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Rosétuin en diners aan lange tafels bij Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Eden neemt met lunch en diner afscheid van Robin Groos

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.