Eden neemt met lunch en diner afscheid van Robin Groos

Restaurant Eden in Valkenswaard neemt met een lunch en een diner afscheid van Robin Groos, die recent bekendmaakte te stoppen als eigenaar van de met een Michelinster bekroonde eetgelegenheid. Zondag 30 juli serveert Robin de wijnen die passen bij zijn stijl bij de gerechten van chef en eigenaar Herman Cooijmans.
‘Helaas gaat Robin ons verlaten’, zo laat het restaurant weten. ‘Afgelopen maanden heeft hij met Paul van de Schoor hard gewerkt om de Eden-spirit in leven te houden.’
Favoriete wijnen
Om voor hem een knallend afscheid te organiseren, mag hij nog één keer losgaan op een fantastisch wijnarrangement, aldus Herman. ‘Daarbij krijgen al zijn favoriete wijnen en wijnpartners een plek.’
Dit arrangement is beschikbaar als lunch en diner, en speciaal gevuld met allerlei exclusieve wijnen. ‘Daarmee laat hij nog één keer zien wat nu echt zijn stijl is.’
Wijnstijl Robin Groos
Het arrangement bestaat uit vijf gangen en heeft een prijs van 150 euro all-in. Dit betekent dat een aperitief, het speciale wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met friandises zijn inbegrepen.
Herman: ‘Nog een laatste maal genieten van de heerlijke smaakcombinaties en wijnstijl van Robin. Uiteraard blijven wij dezelfde koers varen, maar met vers bloed komt een verse werkwijze.’
Lees ook:
Dit sterrestaurant geeft 50 procent korting aan studenten
Rosétuin en diners aan lange tafels bij Pulitzer Amsterdam
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Arditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.