Nieuws

Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

Hotel Kimpton de Witt introduceert de Bottomless Brunch. Iedere zaterdag en zondag kun je in Celia Amsterdam terecht voor de combinatie van ontbijt en lunch, en geniet je tussen 12.30 en 15.30 uur voor 25 euro van onbeperkt bubbels en cocktails, gerechten en de nodige weekend vibes.

Ontsnap aan de drukte van de stad en waan jezelf even in Palm Springs met het 70’s design van frisse citruskleuren en de Californische brunchkaart van Celia, zo kondigt het hotel de Bottomless Brunch aan.

Bagels, pancakes en salades
‘Of je nu gaat voor de eggs royal, crispy chicken sandwich of de geliefde cinnamon bun french toast, Celia heeft voor ieder wat wils. En dat alles met een tafel vol cocktails.’

Ook kun je terecht voor verse zalm, breakfast bagels verfrissende kale salades en luchtige blueberry pancakes.

Prosecco
‘Wie voor de boozy optie gaat, kan zich 90 minuten lang vermaken met onbeperkt prosecco, mimoma’s en bloody mary’s van de kaart.’

De Bottomless Brunch is iedere zaterdag en zondag van 12.30 tot 15.30 uur. Alle gerechten zijn à la carte te bestellen. De kosten bedragen 25 euro per persoon.

Lees ook:
The Grand Amsterdam gecertificeerde duurzame bestemming
Met deze amuse eert Luc Kusters de Amsterdamse kroegen
Ronald Opten naar Bougainville in Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille

Volgend artikel

Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.