Nieuws

WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille

WestCord Hotels is de nieuwe eigenaar van Inntel Hotels Art Eindhoven. Het is voor de onderneming van directeur Harry Westers het eerste hotel in Noord-Brabant. Tot 1 juni zat het in de portefeuille van Inntel Hotels, dat zich gaat concentreren op Midden- en West-Nederland.

Inntel Hotels Art Eindhoven maakt sinds 1 juni deel uit van de portefeuille van het Nederlandse WestCord Hotels van directeur en eigenaar Harry Westers.

Philipsfabriek
Het viersterrenhotel ligt in het hart van Eindhoven, met het treinstation, het Philips Stadion en Design District Strijp-S om de hoek.

Het is grotendeels gevestigd in de monumentale Philipsfabriek de Lichttoren, die is gebouwd in 1909.

Het beschikt over 230 kamers, waarvan 42 long stay-studio’s, een restaurant, wellness met fitness, sauna’s en behandelruimtes, en 300 vierkante meters vergaderruimte verdeeld over drie zalen.

Harry Westers
De exploitatie wordt voortgezet onder de naam WestCord Hotel Eindhoven. ‘Uitbreiding in het zuiden van Nederland is een logische stap in de ontwikkeling van onze hotelgroep’, aldus Harry Westers.

Noord-Brabant
Het is het eerste WestCord-hotel in Noord-Brabant. ‘Dit bijzondere hotel midden in het centrum en de geschiedenis van het pand maken dat het perfect past bij onze familie van hotels.’

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf, dat is opgericht in 1968. De onderneming exploiteert zestien hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Groningen, Eindhoven en de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland.

Lees ook:
Nieuwe leiding voor Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Hotel Bilderberg De Keizerskroon ingrijpend verbouwd
Je kunt nu slapen op het water bij Strandhotel Cadzand

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hij is er weer: Jongerenweek JRE-Nederland

Volgend artikel

Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.