Nieuws

Nieuwe leiding voor Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Theloosen rondt een grootschalige renovatie af van het Scheveningse hotel.

Theloosen startte zijn Bilderbergcarrière in 2003 in het toenmalige Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, waar hij gedurende 9 jaar diverse functies bekleedde. Na een korte uitstap bij Mercure Nijmegen ging hij vervolgens naar Novotel Eindhoven.

In 2017 keerde hij terug in Mercure Hotel Nijmegen Centre als general manager en in 2021 werd hij aangesteld als general manager in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Inmiddels is hij general manager van Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen.

Renovatie
De renovatie van het Bilderberg Europa Hotel gebeurt in fases. Een aantal volledig vernieuwde kamers is al opgeleverd en vanaf de heropening – medio juli – beschikt het hotel over 178 kamers in diverse types.

‘We hebben de perfecte locatie en een sterk team dat is ingewerkt door Bilderberg en dat gastvrijheid van dit bedrijf helemaal in de vingers heeft. Met dit team kunnen we groeien’, aldus Theloosen.

Theloosen vervolgt: ‘Op deze locatie ontvangen we veel leisure- en weekendgasten, maar met 10 vergaderruimtes en vlak bij de internationale stad Den Haag zijn we eveneens een uitstekende partij voor de zakelijke markt’.

Over Bilderberg
Bilderberg is een hotelcollectie bestaande uit 10 hotels en 1 evenementenlocatie in Nederland en 1 hotel in Duitsland. De oorsprong ligt in Nederland, waar het hotelmerk een lange historie heeft opgebouwd in authentieke gastvrijheid op historische hotel locaties.Bilderberg is onderdeel van Event Hotels, een hotelmanagementbedrijf met meer dan 59 hotels in Europa.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocola

Vorig artikel

Bakboord en Basiliek gepresenteerd door JRE Nederland

Volgend artikel

WTOL Academy over sabreren

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.