Nieuws

Bakboord en Basiliek gepresenteerd door JRE Nederland

JRE Nederland heeft twee nieuwe leden gepresenteerd. Dat zijn restaurant Bakboord (Almere) van Patty van der Meer en Basiliek (Harderwijk) van Yornie van Dijk.

De presentatie van de nieuwe leden vond plaats tijdens de jaarlijkse perslunch en aangekondigd door voorzitter Marko Karelse. Met Bakboord en Basiliek komt het totaalaantal leden van JRE Nederland uit op 38.

Verder werd bekend dat Jeroen Sportel is benoemd tot Chef van het Jaar. Gastvrouw van het Jaar is Corine Vink geworden. En restaurant Sillyfox in Veghel krijgt de titel Restaurant van het Jaar.

JRE Nederland maakt onderdeel uit van de internationale organisatie JRE. Die bestaat komend jaar 50 jaar, waarbij er een groot internationaal congres wordt gehouden in Parijs.

Verder is bekend gemaakt dat van 11 tot en met 17 juni de JRE Jongerenweek wordt gehouden. Jongeren tot en met 25 jaar krijgen die week 25% korting op de menuprijs bij alle restaurants die aangesloten zijn bij JRE Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocola

Vorig artikel

Jef Schuur vraagt met symposium aandacht voor overbevissing

Volgend artikel

Nieuwe leiding voor Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.