Nieuws

Hotel Bilderberg De Keizerskroon ingrijpend verbouwd

Bilderberg-hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is heropend na een ingrijpende vier maanden durende verbouwing. Alle kamers zijn gestript en opnieuw ingericht, en het aanbod is uitgebreid met zes luxe suites.

Het hotel, dat al 334 jaar ‘koninklijke gastvrijheidsgeschiedenis schrijft’, is naar eigen zeggen klaar voor de toekomst. Alle kamers hebben een royale uitstraling gekregen en tegelijkertijd een intieme sfeer.

Paleis Het Loo
Aan alles is gedacht, zo lezen we: een fijne lounge- en werkplek, een luxe badkamer en comfortabele bedden.

Gasten kunnen hun favoriete serie of muziek streamen via chromecast en het zwembad en de fitnessruimte op de bovenste etage dragen bij aan ontspanning met een prachtig uitzicht over de groene omgeving en Paleis Het Loo.

Kingstreet Restaurant
Voor culinaire verwennerij is er Kingstreet Restaurant, waar chef-kok Steve Sykes gerechten met een verrassende twist bereidt met ingrediënten uit het seizoen.

Koninklijk
De Keizerskroon is ontstaan als luxe herberg en vast adres voor gasten van Paleis Het Loo. Door de eeuwen heen overnachtten hier vele beroemdheden, onder wie tsaar Peter de Grote en keizerin Elisabeth.

In 1950 kocht toenmalig koningin Wilhelmina het en verhuurde het aan de familie Van Eenennaam, die het ombouwde tot luxe hotel. In 1987 werd Bilderberg eigenaar en sindsdien is De Keizerskroon één van de kroonjuwelen van de hotelgroep. In 2019 ontving het hotel het koninklijk predictaat ‘Hofleverancier’.

Hotels in Nederland
Bilderberg heeft elf hotels in Nederland en één in Duitsland. De hotels zijn uitermate geschikt voor privé verblijf dankzij de ligging, de uitgebreide faciliteiten en de goede restaurants. Het merk is onderdeel van Event Hotels, een hotelmanagementbedrijf met 59 hotels in Europa.

Lees ook:
Je kunt nu slapen op het water bij Strandhotel Cadzand
The Grand Amsterdam gecertificeerde duurzame bestemming
Opnieuw kasteelhotel onder vleugels EHM Group

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wouter Kik: ‘Ui allermooiste product ter wereld’

Volgend artikel

Merlet en Jonathan Zandbergen lanceren nieuw concept

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.