Nieuws

Je kunt nu slapen op het water bij Strandhotel Cadzand

Strandhotel Cadzand-Bad heeft haar faciliteiten uitgebreid met twee luxe ingerichte zogeheten yachts. Beide boten liggen in de jachthaven, zijn gemeubileerd en vanaf mei beschikbaar voor gezelschappen tot zes personen.

Slapen onder de sterren, terwijl het kabbelende water onder je doorglijdt. ‘Bij hoog of laag tij, op de twee luxe ingerichte yachts ben je een gelukkige ‘Strand-ed passenger’, zo laat het Strandhotel weten. ‘Na een verblijf in Strand-ed voel je jezelf uitgerust en vol nieuwe energie.’

Stranded
Stranded001 en Stranded002 zijn geschikt voor een heerlijk weekend weg of een uitgebreid vakantieverblijf.

Wie ermee wil varen, kan dat doen door gebruik te maken van één van de ervaren schippers, waarmee het hotel samenwerkt. Hiervoor is gekozen, omdat de Westerschelde de nodige ervaring vereist.

Ze worden verhuurd als logies en hebben een capaciteit van zes personen. Wie erbij wilt ontbijten, kan tegen speciaal tarief gebruikmaken van het buffet in Pine House.

Blueness
Per 1 mei opent in het Strandhotel bovendien een nieuwe lobbybar. Dat betekent dat Blueness Cadzand 30 april de deuren sluit. Het hotel spreekt over een lobbybar met ‘nieuwe setting en een laagdrempelige toegankelijkheid’.

‘Onder toeziend oog van Sergio Herman heb je de keuze uit een schitterende selectie wijnen, verrassende cocktails en toegankelijke gerechten’.

Lees ook:
Zeeuwsche Zoute bouwt nieuwe zoutziederij in Bruinisse
Tweesterrenchef Syrco Bakker presenteert nieuwe plannen
Uitbreiding directie De Kromme Watergang in Hoofdplaat

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zeeuwsche Zoute bouwt nieuwe zoutziederij in Bruinisse

Volgend artikel

Herco van Arragon: ‘Broodje shoarma na het service’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.