Nieuws

Hij is er weer: Jongerenweek JRE-Nederland

Ben jij 25 jaar of jonger, dan krijg je van 11 tot en met 17 juni 25 procent korting op de menuprijs bij één van de bij JRE-Nederland aangesloten restaurants. Bovendien maak je met jouw foto kans op een koffiemachine.

De JRE-Jongerenweek is een jaarlijks initiatief van restaurantvereniging JRE-Nederland en bedoeld om jongeren kennis te laten maken met lunchen of dineren in de betere restaurants van ons land.

JRE-Jongerenweek
Tijdens de Jongerenweek, dit jaar van 11 tot en met 17 juni, krijgen gasten tot en met 25 jaar 25 procent korting op de menuprijs. Dranken zijn exclusief en worden dus niet tegen speciaal tarief geserveerd.

Win-actie
Bovendien maak je kans op een koffiemachine. Om te kunnen winnen, moet je een foto maken en publiceren van een koffie, cocktail of gerecht met daarin de koffie van illy.

Als je deze publiceert, vergeet dan niet om JRE-Nederland, JRE-Jongerenweek, illy en het restaurant waar je hebt gegeten te taggen.

Voor alle bij JRE-Nederland aangesloten restaurants, de voorwaarden en de volledige actie, kun je terecht op de website van de restaurantvereniging.

Lees ook:
Bakboord en Basiliek gepresenteerd door JRE-Nederland
Jeroen Sportel van Vive la Vie Chef van het Jaar bij JRE-Nederland

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Deze kruiden mogen niet ontbreken in jouw keuken

Volgend artikel

WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.