Nieuws

Rosétuin en diners aan lange tafels bij Pulitzer Amsterdam

Hotel Pulitzer Amsterdam heeft de deuren naar de tuinen weer geopend. Pulitzer Garden ligt verscholen tussen de karakteristieke grachtenpanden en als gast kijk je uit op de Westertoren. Je bent er zeven dagen per week welkom tussen 07.00 en 22.00 uur.

‘Een groen toevluchtsoord te midden van alle reuring van de stad.’ Met die woorden kondigt Pulitzer Amsterdam de heropening van Pulitzer Garden aan. ‘Hier zijn relaxen, al fresco dining en genieten van een bijzonder stukje hoofdstad aan de orde van de dag.’

Grachtenpanden
De tuin met terras is omringd door de 25 grachtenpanden, waaruit het hotel bestaat. De kaart heeft een mediterrane inslag en de sfeer is easy going.

Long tabla dinners
De heropening van de tuin betekent ook de terugkeer van de zogeheten ‘long table dinners’. Op 4 juli, 18 juli en 15 augustus geniet je voor 125 euro per persoon aan lange tafels van een menu van vier gangen inclusief bijpassende wijnen.

Roséwijnen
In één van de andere tuinen van het hotel is de Rosé Garden geopend. Daar kun je terecht voor een speciaal samengesteld menu van roséwijnen en al fresco menu van Jans met daarin smaken van het seizoen.

Lees ook:
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag
The Grand Amsterdam gecertificeerde duurzame bestemming
Met deze amuse eert Luc Kusters de Amsterdamse kroegen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Mikel Pouw van Nice to Meat over bbq next level

Volgend artikel

Dit sterrestaurant geeft 50 procent korting aan studenten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.