Nieuws

Amusemenu bij restaurant Marrees in Weert

Liefst vijftien gangen serveert de met een Michelinster bekroonde chef Jan Marrees zondag 25 juni. Wie een tafel reserveert bij restaurant Marrrees in Weert, geniet van gerechten in de vorm van een amuse met daarin de lekkerste smaken van het seizoen.

‘Wat is er leuker dan een hele middag genieten van ontelbare smaken die onze keuken verlaten’, als Patricia en Jan Marrees van restaurant Marrees. ‘Wij verrassen zondag 25 juni met een middagvullend amusemenu.’

De ontvangst is vanaf 14.00 uur met een glaasje bubbels, waarna je aan tafel gaat voor vijftien amuses die staan voor de lekkerste smaken van het seizoen. De prijs per couvert bedraagt 100 euro per persoon.

Lees ook:
Vijf gangen en muziek bij De Herberg van Smallingerland
Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sergio Herman start met 49 Bar in Strandhotel Cadzand

Volgend artikel

Ocean House Scheveningen opent met studio’s en appartementen 

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.