Nieuws

Vijf gangen en muziek bij De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland viert de zomer met een high wine & music-arrangement. Zondag 18 juni ben je welkom in het restaurant ‘om het leven te vieren’. Als gast geniet je van een ‘interactief en informeel’ menu van vijf gangen én muziek van Mylène de la Haye.

Verwacht geen stijf en formeel gebeuren, maar een gezellige sfeer waarin je kunt ontspannen en genieten, zo laat De Herberg van Smallingerland weten. ‘Ons terras en restaurant zijn informeel opgesteld, zodat je geniet van heerlijke gerechten die je gewoon met je handen kunt eten.’

Gesprekken, luisteren, zingen en dansen
De middag draait volgens de initiatiefnemers om gesprekken, luisteren, zingen en dansen. ‘Laat je verleiden en verras je vrienden met een heerlijke middag. Kom langs en maak herinneringen die een leven lang meegaan.’

Arrangement
Het arrangement start om 14.30 uur met een feestelijk aperitief en finger food. Gevolgd door drie voor- en tussengerechten, en een hoofdgerecht, dessert en koffie/thee met friandises. Tussendoor zijn de optreden. Omstreeks de klok van zeven uur is de afsluiting.

De prijs per couvert bedraagt 110 euro. Ook begeleidende dranken en tafelwater zijn inbegrepen.

Lees ook:
Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag
Hij is er weer: jongerenweek JRE-Nederland

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum

Volgend artikel

Sergio Herman start met 49 Bar in Strandhotel Cadzand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.