Nieuws

Sergio Herman start met 49 Bar in Strandhotel Cadzand

Strandhotel Cadzand-Bad heeft uitgebreid met een bar, inclusief terras in de zomer. 49 Bar is een laagdrempelige bar, waar ook niet-hotelgasten kunnen genieten van wijnen, cocktails en toegankelijke gerechten. Gedurende de zomermaanden wordt het aanbod uitgebreid met 49 Terrace.

‘Klassieke tradities en subtiele vernieuwing zoals alleen Sergio Herman het kan bedenken’, zo introduceert Strandhotel Cadzand-Bad haar nieuwste initiatief. Een bar waar je zonder reservering kunt genieten van een hapje en een drankje, en die er is gekomen op verzoek van veel gasten.

49 Terrace
Begin juli wordt 49 Terrace toegevoegd aan het aanbod. In de zon aan de Boulevard de Wielingen, terwijl je geniet van een aantal toegankelijke gerechten en verfrissende dranken.

Lees ook:
Je kunt nu slapen op het water bij Strandhotel Cadzand
Hotel Nassau in Bergen maakt plaats voor ‘prachtig strandhotel’
Laatste appartement-suites Strandhotel Cadzand-Bad gereed

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijf gangen en muziek bij De Herberg van Smallingerland

Volgend artikel

Amusemenu bij restaurant Marrees in Weert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.