Nieuws

Laatste Appartement-Suites Strandhotel Cadzand-Bad gereed

De acht Appartement-Suites van het Strandhotel in Cadzand-Bad zijn allemaal gereed en voor het hele jaar te reserveren. In februari openden zes de deuren al, nu zijn ook de laatste twee beschikbaar. The Reef en The Wave zijn geschikt voor vier personen. Er is nog ruimte in de zomermaanden.

The Reef en The Wave zijn de laatste van de acht Appartement-Suites van het Strandhotel in Cadzand-Bad die nu ook te reserveren zijn. Voor deze twee geldt dat ze geschikt zijn voor vier personen.

Strand en zee
Alle acht appartementen kijken uit over het strand of de zee en hebben een capaciteit van (maximaal) zes personen en zijn voorzien van een eigen keuken.

In februari meldden wij de opening van zes Appartement-Suites: The View, The Diver, The Tide, The Shore, The Dune en The North-South.

Video: Sergio Herman over nieuwe plannen in Cadzand-Bad

Sergio Herman
De culinaire verantwoordelijk in het Strandhotel is in handen van Sergio Herman. Het hotel ondergaat op dit moment een grootscheepse metamorfose.

Vorig jaar werden de eerste 34 kamers al opgeleverd en nu komen daar deze acht Appartement-Suites bij. In de zomermaanden zijn er nog mogelijkheden.

Stuur een e-mail naar info@strandhotel.eu of bel met telefoonnummer (0117) 39 21 10 voor meer informatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijftiende editie Zomerconcert bij Lauswolt in Beetsterzwaag

Volgend artikel

Pulitzer Amsterdam introduceert getaway voor het hele gezin

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.