Nieuws

Ocean House Scheveningen opent met studio’s en appartementen 

Ocean House Scheveningen opent officieel de deuren. Gasten kunnen er verblijven in een van de kleurrijke verzameling aan appartementen, in studio’s en/of in de superior suite. Het complex huisvest aan de Keizerstraat, op loopafstand van het strand en tussen de winkels en restaurants.

Het complex telt dertig appartementen en studio’s voor twee tot vijf personen, inclusief volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan. De superior suite heeft geen keuken, maar wel een goed gevulde minibar.

Gezinnen, vrienden en stelletjes
De perfecte plek voor gezinnen, vrienden en stelletjes die naar de strandplaats afreizen voor een weekeinde, midweek of weekje zon, zee en ontspanning, aldus Ocean House Scheveningen.

Strandgangers
Voor strandgangers zijn luxe picknickmanden beschikbaar met daarin bijvoorbeeld een zilte lunch of bubbels bij zonsondergang. In samenwerking met de warme bakker in de straat kan bovendien worden gezorgd voor dagelijkse verse broodjes.

Neorenaissance gebouw
Ocean House Scheveningen is gerealiseerd in een historische neorenaissance gebouw uit 1899 en onderdeel van Excite Hotels. Het pand werd destijds gebouwd als ‘kostelooze’ school voor het lager onderwijs, ook wel armenschool genoemd omdat ouders geen schoolgeld hoefden te betalen.

Historische details
De accommodaties zijn verdeeld over drie etages en ingericht door Studio Hank. Historische details als houten plafondbalken, hoge ramen en muurtegeltjes in de gangen zijn intact gehouden, zodat het verleden en het heden beide een plek hebben.

Lees ook:
WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille
Nieuwe leiding voor Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Hotel Bilderberg De Keizerskroon ingrijpend verbouwd

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Amusemenu bij restaurant Marrees in Weert

Volgend artikel

Expositie Galerie Mokum in Sofitel Legend The Grand

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.