Nieuws

Perceel serveert in september bijzondere kaasproeverij

Kaasliefhebbers opgelet! Sterrestaurant Perceel in Capelle aan den IJssel serveert de hele maand september op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag een kaasplateau met bijpassende garnituren en een proeverij van drie bijzondere dranken voor 29,50 per persoon.

Een cadeautje voor liefhebbers van heerlijke kazen. Een door voormalig ‘Fromager van het Jaar’ Maarten Koek samengesteld kaasplateau voor 29,50 bij het met één Michelinster bekroonde restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel.

Kaasproeverij
Afgelopen zomer stond in het Audi Magazine een uitgebreid artikel met Maarten en daarin presenteerde hij zijn kaasplateau met bijpassende garnituren en een proeverij van drie bijzondere dranken.

Menu
Normaal gesproken te bestellen als uitbreiding op het menu, maar in de maand september op basis van beschikbaarheid te reserveren tussen 12.00 en 14.00 uur op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zondagmiddag.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Perceel of door te bellen met telefoonnummer (010) 227 19 22. Geef daarbij aan dat je komt voor de kaasproeverij.

Michelinster
Perceel is gevestigd aan de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel, in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

End of Summer Party bij De Beejekurf in Venray

Volgend artikel

Restaurant ’t Klooster in Wijk bij Duurstede viert 2-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.