Nieuws

Restaurant ’t Klooster in Wijk bij Duurstede viert 2-jarig bestaan

Natasja en Jeroen van Hensbergen zijn twee eigenaar van restaurant ’t Klooster in Wijk bij Duurstede. In september vieren ze dat en kun jij genieten van het JRE-menu van vier gangen inclusief ontvangst met een bruisend aperitief en koffie of thee met bonbons voor 47,50 euro per persoon.

In augustus 2014 werden Natasja en Jeroen van Hensbergen eigenaar van restaurant ’t Klooster in een historisch pand in Wijk bij Duurstede.

De Librije
Ze begonnen daar samen hun eigen zaak, nadat Jeroen het vak leerde bij onder andere driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, De Saffraan in Amersfoort en Brazz in Vianen.

Jubileum
De hele maand september wordt dit heuglijke feit gevierd met een speciale jubileumaanbieding voor gasten.

JRE-menu
Ontvangst met een bruisend aperitief, het JRE-menu van vier gangen en koffie of thee met bonbons voor 47,50 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren kan via de website van ’t Klooster. Geef daarbij aan dat je komt voor het menu ter ere van het 2-jarig bestaan.

JRE Nederland
Jeroen van Natasja zijn met hun restaurant aangesloten bij JRE Nederland.

De inspiratie van Jeroen van Hensbergen

Voor onze rubriek ‘In de kaart kijken’ bereidde Jeroen van Hensbergen voor de draaiende camera een signatuurgerecht: makreel met tomaat en avocado. In het interview hieronder vertelt hij over zijn inspiratiebronnen.

Vorig artikel

Perceel serveert in september bijzondere kaasproeverij

Volgend artikel

Proef de Sterren van Bilderberg op Landgoed Lauswolt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.