Nieuws

End of Summer Party bij De Beejekurf in Venray

De start van september betekent ook het begin van de meteorologische herfst. Als je de zomer moet afsluiten, kun je dat het best op een goede manier doen. Met de ‘End of Summer Party’ van restaurant De Beejekurf in Venray bijvoorbeeld, zondag 11 september van 13.00 tot 17.00 uur.

Genieten van zomercocktails, zomerse amuses en hapjes, frisse wijntjes en/of een lekker biertje. Bij De Beejekurf in Venray kun je op zo’n manier de zomer afsluiten.

Mathijs Jacobs
Eigenaar Mathijs Jacobs houdt zondagmiddag 11 september van 13.00 tot 17.00 uur in zijn restaurant zijn ‘End of Summer Party’.

Walking diner
Voor een bedrag van 55 euro all-in geniet je van hapjes (walking diner) en drankjes en de lekkerste ‘summervibes’ van dj Leon.

JRE Nederland
Lijkt het jou wat? Reserveren kan via deze link. De Beejekurf in Venray is aangesloten bij JRE Nederland.

Chef Mathijs Jacobs

Mathijs Jacobs van restaurant De Beejekurf is één van de chefs die een signatuurgerecht heeft bereid voor onze camera’s voor de rubriek ‘In de kaart kijken’. In deze video vertelt hij over zijn ‘kreeft, oester en octopus’.

Vorig artikel

Video ChefsRevolution: Jonnie Boer over Vladimir Mukhin

Volgend artikel

Perceel serveert in september bijzondere kaasproeverij

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.