Nieuws

Beschilderde BMW bij expositie in The Grand in Amsterdam

Bij Sofitel Legend The Grand in Amsterdam kun je tot en met 9 april een bijzondere expositie bezoeken. Kunstschilder Rob van Trier en hoedenmaker Daffy de Vyldre hebben de handen ineengeslagen en dat heeft geleid tot ‘Grand to be Grand’. Opvallend kunststuk is een beschilderde elektrische BMW CE 04.

De Grand to be Grand-expositie is volgens het hotel een weergave van het nieuwe grootse leven waarnaar we allemaal verlangd hebben de afgelopen jaren. In de periode dat kunstschilder Rob van Trier en hoedenmaker Daffy de Vyldre gefrustreerd en noodgedwongen thuiszaten, kwam deze bijzondere samenwerking tot stand.

Sofitel Legend The Grand
Hotel Sofitel Legend The Grand laat weten dat kunstschilder Rob bekend staat om werk dat een geweldig elan en schilderplezier uitstraalt. Hoedenmaker Daffy ontwerpt exclusieve hoofddeksels, sjaals en bloemencorsages die herkenbaar zijn aan de hoogwaardige en natuurlijk materialen, belijning en garneringen.

Opvallend werk in de expositie is de door Rob beschilderde elektrische BMW CE 04, ontstaan uit zijn passie voor motorfietsen en auto’s.

Franse elegantie
De samenwerking past bij Sofitel Legend The Grand, aldus het hotel, omdat bij de brand de art de vivre centraal staat. ‘Gasten worden geprikkeld te genieten van de kunst van het leven, de Franse elegantie, de cultuur en de geschiedenis. Een gevoel dat naadloos aansluit bij de filosofie van Grand to be Grand.’

De expositie is dagelijks te bezoeken tot en met 9 april. Vijfsterrenhotel Sofite Legend The Grand huisvest aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam.

Lees ook:
Roos Stevens maître en sommelier bij Bridges Amsterdam
Oudste hotel van Amsterdam krijgt een andere naam
Nieuwe merknaam en restyling voor Krasnapolsky Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Guust de Nijs: ‘Op zoek naar een opvolger’

Volgend artikel

Nieuwe eigenaar gaat flink investeren in Kasteel Engelenburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.