Nieuws

Oudste hotel van Amsterdam krijgt een andere naam

NH Collection Doelen in Amsterdam krijgt een andere naam. Vanaf maart is het oudste hotel van de hoofdstad onderdeel van Tivoli Hotels & Resorts en heet het Tivoli Doelen Amsterdam Hotel. Het wordt het eerste hotel in Nederland van het merk, dat eigendom is van Minor Hotels.

Tivoli Hotels & Resorts heeft zestien hotels in vier landen – Portugal, Brazilië, Qatar en China – en is eigendom van Minor Hotels, in Europa beheerd door NH Hotel Group. Met de opening van Tivoli Doelen Amsterdam Hotels breidt het merk haar portfolio uit naar de Nederlandse markt.

Vijfsterrenhotel aan de Amstel
Het historische vijfsterrenhotel aan de Amstel dateert uit de achttiende eeuw en huisvest in het pand dat ooit bekend stond als de voormalige Kloveniersdoelen. Het beschikt over 81 kamers, variërend van deluxe kamers tot suites, die alle uitzicht hebben op de Amstel.

Ludo de Jong
General manager Ludo de Jong is verheugd ‘het nieuwste lid van het Tivoli-netwerk te worden’. ‘Het historische boetiekhotel is een perfecte aanvulling op het portfolio. De Portugese savoir-faire krijgt een lokaal Amsterdams tintje.’

Lees ook:
The Collector in Den Haag sluit aan bij WorldHotels
Dormio Wijnhotel Valkenburg hippe attractie in charmant Valkenburg
Nieuwe merknaam en restyling voor Krasnapolsky Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De smaken van tien chefs in de sterrenbonbons van la Fève

Volgend artikel

Restaurant Ambrozijn in Valkenburg wint prijs met interieur

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.