Nieuws

Arrangement Rotterdam Marriott Hotel en The Millèn

Wat doe je als je in je vijfsterrenhotel een restaurant hebt met een Michelinster? Samen een arrangement in de markt zetten. Rotterdam Marriott Hotel en The Millèn van Wim Severein hebben de ‘Gourmet Package Deal’ gelanceerd. Een all-indiner van zes gangen inclusief een overnachting.

Het met een Michelinster bekroonde restaurant The Millén huisvest op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Gezamenlijk bieden zij de ‘Gourmet Package Deal’ aan.

Lees ook: Wim Severein viert eerstje verjaardag The Millèn Rotterdam

Wim Severein
Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Executive Room inclusief ontbijt en met toegang tot de M Club Lounge, en een diner van zes gangen all-in bij de eetgelegenheid van chef-kok en eigenaar Wim Severein.

Reserveren
De prijs bedraagt 235 euro per persoon op basis van twee personen. De deal is te reserveren van dinsdag tot en met zaterdag op basis van beschikbaarheid.

Reserveren kan via de website van het Rotterdam Marriott Hotel, dat jouw reservering bij The Millèn aan je bevestigt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Internationale kansen als lid Chaîne des Rôtisseurs

Volgend artikel

Imko Binnerts serveert mosselmenu bij Puur Zee in Wijk aan Zee

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.