Nieuws

Wim Severein viert eerste verjaardag The Millèn Rotterdam

The Millèn bestaat donderdag 18 juli één jaar. Chef-kok en eigenaar Wim Severein opende in 2018 op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel aan de Weena zijn eigen restaurant en mocht in december direct een Michelinster in ontvangt nemen. Hij viert de eerste verjaardag met een jubileummenu.

Wim Severein kookte een Michelinster bij het Wereldmuseum in Rotterdam en opende vorig jaar zijn eigen zaak.

Rotterdam Marriott Hotel
Restaurant The Millèn is een verwijzing naar de Millenniumtoren, waarin zijn eetgelegenheid is gerealiseerd. Op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel in het hart van de stad.

Michelin
Afgelopen december bekroonde Michelin hem met een ster, binnen een jaar na de opening van het restaurant.

Jubileummenu
Donderdag 18 juli bestaat The Millèn één jaar en om dat te vieren, serveert Wim tot en met 31 augustus een jubileummenu voor 97,50 euro all-in.

Reserveren
Het arrangement bestaat uit een bruisend aperitief, een vijfgangenmenu met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises.

Om te reserveren, volg je deze link. ChefsFriends feliciteert Wim van harte met de eerste verjaardag van The Millèn.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jubileumarrangement bij Perceel in Capelle aan den IJssel

Volgend artikel

La Trinité in Sluis gaat nieuwe koers varen zonder ster

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.