Nieuws

Afscheid in stijl directeur Peter Harkema van Château Neercanne

Château Neercanne in Maastricht geeft het vertrek van Peter Harkema een passend slotakkoord. Zondag 29 september wordt hij  65 jaar en dat viert de scheidend directeur met een feestelijke middag, georganiseerd door zijn gezin, de medewerkers, zijn collega’s en de familie Oostwegel.

Noem het een feestelijke finale of een slotakkoord. Scheidend directeur Peter Harkema van Château Neercanne in Maastricht krijgt zondag 29 september een passend afscheid.

Lees ook: Pierre Haenen opvolger Peter Harkema bij Château Neercanne

65 jaar
Familie, collega’s, medewerkers en de familie Oostwegel hebben de handen ineen geslagen voor een feestelijke middag op de dag dat Peter 65 wordt.

‘We hebben onze leveranciers bereid gevonden om ons, als 35-jarige klant, 35 procent korting te geven op alles wat deze middag beleefd, geserveerd en verzorgd word’, aldus de hoofdrolspeler.

Lees ook: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

65 euro
Voor gasten geldt een all-inprijs van 65 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 325 gasten. De feestelijke middag begint om 12.00 uur en eindigt rond de klok van 19.00 uur.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan een plek door te bellen met telefoonnummer (043) 325 13 59 of een e-mail te sturen naar info@neercanne.nl.

Overigens kun je tot en met zaterdag 31 augustus nog gebruikmaken van het ‘Bedankt-&-tot-ziens-Neercanne-luncharrangement’, dat in juni werd gelanceerd als afscheidsarrangement voor de directeur.

Oostwegel Collection
Peter wordt bij Château Neercanne, dat onderdeel is van Oostwegel Collection, opgevolgd door Pierre Haenen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vijf bijzondere plekken waar kaas wordt gemaakt

Volgend artikel

Nieuwe chef voor Kruisherenrestaurant in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.