Nieuws

Afscheidsarrangement Peter Harkema bij Château Neercanne

Het afscheid van Peter Harkema als directeur van Château Neercanne zal niet ongemerkt blijven. Er is een speciaal afscheidsarrangement samengesteld waarbij Peter persoonlijk toost met gasten.

Het zogeheten ‘bedankt-en-tot-ziens-Neercanne-luncharrangement’ is in het leven geroepen ter ere van 35 jaar dienstverband van Peter Harkema. In september verlaat hij het terraskasteel en strijkt neer in het voormalige boswachtershuisje op 300 meter afstand van het imposante kasteel.

Wie nog één keer van de gastvrijheid van Peter wil genieten, kan vanaf 2 juli van dinsdag tot en met vrijdag genieten van een bijzondere lunch.

De lunch bestaat uit een persoonlijk toostmoment met Peter met daarbij een feestelijk aperitief. Daarna volgens amuses en een wisselend 3-gangenmenu met daarbij passende wijnen, water en als finale warme drankjes met friandises. Deze all-in-afscheidslunch van de 65-jarige Harkema wordt aangeboden voor 65 euro.

Wie zin heeft, kan rechtstreeks bij Peter reserveren via p.harkema@neercanne.nl. Wie eerst nog even sfeer wil proeven, kan onze uitgebreide foodblog bekijken.

Château Neercanne is gelegen in het Jekerdal net ten zuiden van Maastricht en kent een rijke geschiedenis. Het terraskasteel ligt op de grens met België en staat culinair onder leiding van Gilbert von Berg en Hans Snijders. Château Neercanne maakt onderdeel uit van Oostwegel Collection.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Fidèle nieuw kwaliteitsrestaurant in Drachten

Volgend artikel

Hotel QO Amsterdam onderscheiden voor duurzame keuzes

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.