Nieuws

Pierre Haenen opvolger Peter Harkema bij Château Neercanne

Pierre Haenen is de nieuwe directeur/gastheer van Château Neercanne in Maastricht. Per 2 september is hij de opvolger van Peter Harkema, die deze functie liefst 35 jaar vervulde. De 28-jarige Pierre is op dit moment werkzaam als manager van Bistrot de Liège van het hotel van Oostwegel Collection.

Oostwegel Collection heeft de opvolging van Peter Harkema als directeur en gastheer bij Château Neercanne in Maastricht in eigen geleding gevonden. Per 2 september is de leiding in het hotel in handen van Pierre Haenen.

Video: Peter Harkema over vernieuwd Château Neercanne

Bistrot de Liège
Sinds 2015 heeft de geboren en getogen Limburger verschillende functies bekleed binnen de organisatie. Hij begon als medewerker bediening en is op dit moment werkzaam als manager van Bistrot de Liège.

Camille Oostwegel
Camille Oostwegel junior noemt de benoeming een ‘mooi voorbeeld van hoe onze Talent Factory de loopbaanroutes van onze medewerkers vormgeeft’.

‘De ambitie, creativiteit, commercialiteit en verbindende kwaliteiten van Pierre maken hem de juiste persoon voor deze functie.’

Lees ook: traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

Oostwegel Collection
Château Neercanne is gelegen aan de rand van Maastricht en maakt sinds 1984 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection. Het hotel is bovendien lid van Relais & Chateaux.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zondagslunch Tante Kee en The White Room met collega-restaurants

Volgend artikel

Menu ‘Zomers Lekker’ bij restaurant Cordial in Oss

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.