Blog

Genieten van groenten: bonbons met pastinaak en rode biet

In de nieuwste serie Sterrenbonbons is een bonbon opgenomen van sterchef Luc Kusters met daarin pastinaak. Hoe bijzonder is het om groenten te verwerken? Meesterchocolatier Geert-Jan Heesterbeek heeft inmiddels een flink assortiment. In deze video vertelt hij welke ingrediënten hij allemaal gebruikt en waarom deze zo geschikt zijn.

Deze bijdrage is gemaakt in samenwerking met la Fève chocolade & desserts, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over en het bestellen van de bonbon met dennenappels en de andere vegan bonbons, kun je terecht op de website van de Maastrichtse chocoladespecialist. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dumplings van asperge bij Brienen aan de Maas: ‘Smerig lekker’

Volgend artikel

Wijnmakersdiner bij De Nederlanden in Vreeland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.