Nieuws

Wijnmakersdiner bij De Nederlanden in Vreeland

Het Franse wijnhuis Domaine Emile Beyer staat zaterdag 18 mei centraal bij De Nederlanden in Vreeland. Tijdens een speciale lunch in samenwerking met Cour du Vin is wijnmaker Christian aanwezig om de bij de gerechten van sterchef Wilco Berends geserveerde wijnen toe te lichten.

‘Een heerlijke middag met bijzondere wijnen’, zo laten eigenaren Caroline en Wilco Berends weten. ‘En bij mooi weer genieten we allemaal op het terras.’

Veertiende generatie

Het was in de vierde eeuw na Christus dat de Romeinen de eerste wijngaarden plantten in Eguisheim. In 1580 werkte Martin Beyer er als eerste generatie en in 1997 begon Christian, die daarmee de veertiende generatie is.

De prijs voor deze exclusieve middag bedraagt 197,50 euro per persoon. Dit is inclusief aperitief, water en koffieservies.

Lees ook:
Restaurant De Nederlanden lanceert voorjaarsarrangement
Bijzondere biologische wijnen van vruchtbare Spaanse grond
Biologische wijn en wijnbouw: trends en ontwikkelingen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Genieten van groenten: bonbons met pastinaak en rode biet

Volgend artikel

Inge Wollerich start restaurant in pand waar vader ster kookte

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.