Restaurant De Nederlanden lanceert voorjaarsarrangement
Voor degenen die de smaken van het voorjaar willen omarmen te midden van de serene omgeving van Vreeland, heeft Restaurant De Nederlanden een voorjaarsarrangement gelanceerd.
Het voorjaarsarrangement, geldig gedurende de maanden maart, april en mei 2024 en boekbaar van woensdag tot en met zaterdag, omvat een luxueuze overnachting in een van de charmante kamers van het hotel-restaurant. Gasten kunnen genieten van het comfort van een standaard kamer voor €185 per persoon. Voor een extra vleugje luxe kunnen ze upgraden naar een Luxe kamer voor slechts €25 extra per persoon of naar De Suite voor €50 per persoon.
Wilco Berends
Het culinaire hoogtepunt van het arrangement is het 4-gangen menu du chef van sterkok Wilco Berends. Gasten worden getrakteerd op een seizoensmenu met smaken zoals lamsvlees en voorjaarsgroenten. Als voorgerecht kunnen ze bijvoorbeeld genieten van een ceviche van schelvis en coquille, geserveerd met een verfrissende gel van citrus en krokante mais. En zoals altijd, sluit het diner af met de onmiskenbare soufflé – een signatuur van De Nederlanden.
Na een rustgevende nacht kunnen gasten ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafel met het wereldberoemde Nederlanden kistje. Het voorjaarsarrangement is inclusief gratis parkeren op het eigen terrein van het restaurant, waar twee laadpalen beschikbaar zijn voor elektrische voertuigen.
Voor meer informatie en reserveringen kunnen geïnteresseerden mailen naar info@nederlanden.nl.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.