Nieuws

Zondagslunch Tante Kee en The White Room met collega-restaurants

De restaurants The White Room in Amsterdam en Tante Kee in Kaag serveren zondag 28 juli met drie collega’s een bijzondere vijfgangenlunch bij C in Amsterdam. Aanleiding is het éénjarig bestaan van online magazine Foodini. Voor 50 euro heb je een plek aan tafel.

‘De ultieme zondagslunch’, zo omschrijven de deelnemende restaurants het Food Fest op zondag 28 juli. ‘Vijf gangen, vijf restaurants, vijf tientjes.’

Amsterdam
Twee van deze eetgelegenheden zijn Tante Kee in Kaag en The White Room in Amsterdam. De drie collega-restaurants zijn Sjefietshe, Jacobsz en C, alle uit de hoofdstad. De lunch vindt plaats bij laatstgenoemde zaak.

Cocktails
Bij de prijs is een welkomstcocktail inbegrepen. Wie daarvoor belangstelling heeft, kan kiezen voor cocktail pairing.

Aanleiding voor deze lunch door bevriende restaurants is het éénjarig bestaan van online magazine Foodini.

Reserveren
Voor tickets en verdere informatie kun je terecht op de website van C Amsterdam. Daar lees je ook de annuleringsvoorwaarden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurants Alliance Gastronomique serveren Supernovae lunch

Volgend artikel

Pierre Haenen opvolger Peter Harkema bij Château Neercanne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.