Nieuws

Valuas in Venlo krijgt vijfde ster voor het hotel

De provincie Limburg heeft er een vijfsterrenhotel bij! Miriam en Eric Swaghoven hebben van Hotelstars Union het schild ontvangen dat van Valuas in Venlo een hotel maakt met de hoogst mogelijke classificatie. ‘Iets waar we uitermate trots op zijn.’

Valuas is niet alleen een hotel, maar heeft met het gelijknamige restaurant én een brasserie ook nog eens twee eetgelegenheden van formaat.

Ligging aan de Maas
‘Ons hotel heeft dertien prachtige en duurzaam ingerichte suites, die van alle moderne gemakken zijn voorzien’, aldus de eigenaren. ‘In combinatie met het gastronomische restaurant, de huiselijke brasserie La Vie en de schitterende ligging aan de Maas maken Valuas the place to be voor de levensgenieter en de gastronoom. Zowel zakelijk als privé.’

Derde vijfsterrenhotel in Limburg
Hotelstars Union beoordeelt al tien jaar hotels in twintig Europese landen. Valuas is het derde hotel in de provincie met de maximale classificatie. De twee andere zijn het Kruisherenhotel in Maastricht en Het Arresthuis in Roermond.

Eric Swaghoven
De onderneming van Miriam en Eric is gemakkelijk bereikbaar, beschikt over ruime parkeergelegenheid, ligt aan de Maas en langs het Pieterpad, en heeft het centrum van Venlo op loopafstand.

Persoonlijke benadering
‘Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze gasten’, zo laten de ondernemers weten. ‘Onze dienstverlening is servicegericht en vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt. Zo maken wij Valuas tot een fijne en unieke plek om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving rond de Maas.’

Lees ook:
Hotel The Church Arnhem kiest voor Quality Lodgings
Ocean House Scheveningen opent met studio’s en appartementen
WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel The Church Arnhem kiest voor Quality Lodgings

Volgend artikel

Ledeboer Almelo nu van chef Rick: ‘Jongensdroom’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.