Nieuws

Hotel The Church Arnhem kiest voor Quality Lodgings

Het recent geopende boetiekhotel The Church in Arnhem is toegetreden tot Quality Lodgings. Het is het derde bedrijf van HIM+ dat zich aansluit. Die onderneming is namelijk ook eigenaar van hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem en hotel De Wereld in Wageningen.

Quality Lodgings is al ruim twintig jaar een collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar authentieke gastvrijheid en culinair genieten één op één samengaan.

HIM+
The Church is in handen van chef Bart Leussink en gastvrouw Janniek van den Broeck en opereert onder de vlag van HIM+ (Horeca Inspiratie Maatschappij). Het hotel is gerealiseerd in een voormalige Lutherse kerk in Arnhem.

Onafhankelijke kwaliteitshotels
‘The Church biedt een hemelse ervaring, een plek waar jij je gehoord en gezien voelt’, aldus Janiek. ‘We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij Quality Lodgings en deel uit te maken van een collectie die waarde hecht aan onderscheidende en gedenkwaardige gastervaringen.’

The Church Arnhem

Voormalige kerk
De oude kerk roept een sfeer op die doet denken aan het verleden, maar wordt versterkt door hedendaagse elementen. De muren zijn bijvoorbeeld voorzien van meterslange graffiti, een artistieke uiting van een lokale street artist.

Zwevende kamers
Vanuit het restaurant in het middenschip kijk je omhoog naar de acht zwevende gastenkamers. De overige zes kamers bevinden zich in de aangrenzende kosterswoning.

De keuken staat onder leiding van Bart, die gerechten maakt die worden gekenmerkt door Franse invloeden en worden verrijkt met een wereldse twist.’

Lees ook:
Ocean House Scheveningen opent met studio’s en appartementen
Sergio Herman start met 49 Bar in Strandhotel Cadzand
WestCord voegt hotel in Eindhoven toe aan portefeuille

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De Librije viert jubileum en breidt aantal eigenaren uit

Volgend artikel

Valuas in Venlo krijgt vijfde ster voor het hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.