Nieuws

Signatuurlunch door (inter)nationale topchefs bij Pure C Cadzand

Een bijzondere lunch zondag 5 juni bij Pure C in Cadzand. Chef Syrco Bakker en eigenaar Sergio Herman verzorgen samen met driesterrenchefs Sven Elverveld en Andreas Caminada, tweesterrenchefs Nick Bril en Soenil Bahadoer en chef-patissier Jurgen Koens een signatuurmenu van acht gangen.

‘Een unieke niet te missen lunch’, verzorgd door zeven (inter)nationale topchefs. Plaats van handelen is restaurant Pure C in Cadzand. Jij kunt erbij zijn, want er is nog plek.

Sergio Herman
Voor een 275 euro all-in geniet je van een signatuurmenu van acht gangen, verzorgd door Sven Elverfeld van Aqua in Wolfsburg (Duitsland), Andreas Caminada van Schauenstein in Fürstenau (Zwitserland), Nick Bril en Sergio Herman van The Jane in Antwerpen, Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen, Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Jurgen Koens, chef-patissier van Pastryclub in Eindhoven.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar maarten@pure-c.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Vorig artikel

Liefde op het eerste gezicht bij Ron Gastrobar Indonesia

Volgend artikel

Hele maand juni Poldermenu bij La Provence in Zaltbommel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.