Nieuws

Servais Tielman versterkt keukenteam Beluga Loves You

De keuken van restaurant Beluga Loves You in Maastricht is uitgebreid. Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine in de keuken van sterchef Servais Tielman, die bovendien twee Spaanse koks heeft aangenomen.

Dani vervangt Guido Braeken en heeft een verleden bij de Nederlandse sterrenzaken Pure C in Cadzand, Zarzo in Eindhoven en De Leuf in Ubachsberg. Voor zijn komst naar Maastricht werkte hij bij Albert Adria’s sterrenzaak Enigma in Barcelona.

Innovatieve filosofie
‘In Dani herken ik veel van mezelf’, aldus Servais. ‘Ik vind het mooi om te zien hoe hij zijn eigen twist geeft aan de invloeden die hij heeft opgedaan en die heel goed passen in de innovatieve RAW-filosofie waarmee Beluga Loves You zich profileert.

De twee Spaanse koks die het team komen versterken, zijn Pol Picas Campano (van Distrufar in Barcelona) en Anastasia Shepeleva (El Celler de Can Roca in Gerona). Beiden gaan aan de slag als chef de partie.

Joël Spitz
Servais: ‘Met souschef Joël Spitz staat mijn keukenteam nu als een huis. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van gerechten en kunnen niet wachten tot we weer gasten mogen ontvangen.’ Als alles gaat zoals het moet gaan, dan is het wellicht weer mogelijk om gasten te ontvangen vanaf 9 juni. Reserveren is al mogelijk.

Lees ook:
Nieuw interieur voor Beluga Loves You in Maastricht
‘Heilige van Maastricht’ geeft Beluga Loves You nieuw gezicht
Servais Tielman opent in Maastricht Flavourz by Servais

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw initiatief Menno Post: Croquetterie Traiteur Olivijn

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Noord-Holland van Luc Kusters

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.