Nieuws

Servais Tielman opent in Maastricht Flavourz by Servais

Servais Tielman opent een tweede zaak in Maastricht. De eigenaar van Beluga Loves You start half juli met Flavourz by Servais aan de Spoorweglaan in Wyck. ‘Culinair ga ik met dit concept op wereldreis’, aldus de door Michelin met een ster bekroonde chef.

Flavourz by Servais wordt volgens initiatiefnemer Servais Tielman een beetje een combinatie tussen comfort- en streetfood. ‘Met de allerbeste ingrediënten die we kunnen vinden. Culinair ga ik met dit concept op wereldreis.’

Beluga Loves You
De nieuwe eetgelegenheid van de eigenaar van het eveneens in Maastricht gevestigde Beluga Loves You huisvest aan de Spoorweglaan in stadsdeel Wyck. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Classics
‘We serveren er gerechten waarvoor je mij in ieder geval wakker zou kunnen maken. Zo kun je bij ons straks terecht voor een aantal echte classics. Denk aan mijn sticky boneless ribs, een luxe burger, heerlijke seafood of een Caesar Salad.’

Gerben Roetert
Twan Janssen, op dit moment souschef bij Beluga Loves You, gaat de keuken leiden en Gerben Roetert – al twaalf jaar actief in het sterrestaurant – wordt de restaurantmanager.

Bezorging
De prijsstelling voor de gerechten komt te liggen tussen 9 en 22 euro. De delivery service die Servais startte in de periode van de gedwongen sluiting van zijn restaurant in de strijd tegen het coronavirus, verhuist (mee) naar de Spoorweglaan.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg geopend

Volgend artikel

Culinaire theatershow bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.