Nieuws

Nieuw initiatief Menno Post: Croquetterie Traiteur Olivijn

Menno Post opent een traiteurwinkel. De sterchef van restaurant Olivijn in Haarlem geeft daarmee de krokettenmuur die hij in de huidige coronatijd is begonnen, een vervolg. Croquetterie Traiteur Olivijn gaat hij met zijn partner Saskia de Wal exploiteren en wordt gerealiseerd in de Gierstraat.

In de nieuwe winkel verkopen Saskia en Menno de handgemaakte Haarlemse kroket, speciaal geselecteerde wijnen, exclusieve delicatessen, culinaire cadeaus en foodart. De ambitie is om de croquetterie half juni te openen.

Culinaire cadeauwinkel
‘Het pand is klein genoeg om een prettige sfeer te creëren en groot genoeg om onze exclusieve producten uit te stallen’, aldus de ondernemers. ‘Het wordt een eigenwijze culinaire cadeauwinkel.’ Saskia wordt het gezicht van de winkel, terwijl SVH Meesterkok Menno zich zal blijven bezighouden met het door Michelin bekroonde restaurant Olivijn.

Lees ook:
Cook like a chef: Rik kookt met Menno Post
Menno Post over restaurant Olivijn in Haarlem

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Blog: sensationele smaakveranderingen bij wijn-chocoladeproeverij

Volgend artikel

Servais Tielman versterkt keukenteam Beluga Loves You

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.