Raoul Meuwese nieuwe chef sterrestaurant Bridges Amsterdam
Raoul Meuwese is per 1 december de nieuwe chef de cuisine van Bridges, het met een Michelinster bekroonde restaurant van Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Raoul komt over van HFSLG in Bosch en Duin en is de opvolger van Andrès Delpeut, die in dienst treedt bij Compass Group Nederland.
De nieuwe chef de cuisine van sterrestaurant Bridges komt over van HFSLG in Bosch en Duin en gaat in Amsterdam samen met souschef Pascal Duvivier leiding geven aan de door Michelin bekroonde eetgelegenheid van Sofitel Legend The Grand.
HFSLG
Raoul werkte de afgelopen zeven jaar in Bosch en Duin en had onder andere ook Seinpost in Scheveningen en de Rijswijkse restaurants Leds en Savarin op zijn cv staan.
Ron Blaauw
De chef de cuisine kookt volgens klassieke Franse traditie met een moderne twist. Ron Blaauw blijft als culinair adviseur nauw verbonden aan Bridges.
Andrès Delpeut
De huidige chef de cuisine, Andrès Delpeut, heeft gekozen voor een toekomst bij een cateraar. Hij gaat aan het werk als culinair manager van Compass Group Nederland.
ChefsFriends wenst beide heren veel succes op hun nieuwe werkplekken.