Nieuws

Hotels als partners verbonden aan Pride Amsterdam

De Amsterdamse hotels Kimpton De Witt en Pulitzer zijn als partners verbonden aan Pride Amsterdam en organiseren twee weken lang tal van activiteiten. Zo ontvangt Kimpton de Witt glitter make-up artists en kun je in het Pulitzer Hotel terecht voor onder andere de tentoonstelling ‘Dreams included’.

Kimpton de Witt staat tijdens Pride Amsterdam in het teken van ‘let us be perfectly queer’. In de Living Room zijn zaterdag 5 augustus make-up artists aanwezig, die er klaar voor zijn om je een fantastische sparkle touch te geven. Ondertussen geniet jij van een verfrissende cocktail.

Cocktails
Over cocktails gesproken! Super Lyan en Pulitzer’s Bar serveren cocktails voor a cause. Drankjes geïnspireerd op unieke verhalen en inwoners van de stad.

Tijdens Pride Week wordt per verkochte cocktail 2,50 euro gedoneerd aan een goed doel. In het geval van Super Lyan is dat GLAAD, één van de grootste mediabelangenorganisaties van de LGBTQIA+-community. Bij Pulitzers’ Bar zijn de opbrengsten voor Workplace Pride.

Pulitzer
In de garden room van Puliter Amsterdam draait tijdens Pride Amsterdam 2023 de tentoonstelling ‘Dreams included’. Het hotel en kunstenaar Noah Valentyn hebben een gemeenschappelijk doel: het delen van inspirerende verhalen die bijblijven.

De tentoonstelling is tot en met zondag 6 augustus dagelijks te bezoeken.

Lees ook:
Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel
Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bistro LOF in Leersum is smakelijk, bruisend en ontspannen

Volgend artikel

Met strippenkaart omgeving ontdekken bij De Sterrenberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.