Nieuws

Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel

Hotel Okura Amsterdam heeft een tijdelijke patisseriewinkel geopend. In de pop-up pastry, gevestigd op de begane grond en te bereiken via het terras van restaurant Serre, kun je zeven weken terecht voor ‘een verrukkelijke reis door de wereld van culinaire creaties met een Japanse touche.’

In de pop-up store presenteert het hoofdstedelijke vijfsterrenhotel ‘eetbare kunstwerken’, samengesteld door het team van patissiers onder leiding van executive pastry chef Iiro Heinila.

Gevestigd op de begane grond
‘Van zorgvuldig bereide Japans fruit sando sandwiches tot heerlijke macarons met smaken als matcha-pistache, chocolade-sesam en sobacha-vanille’, zo laat het hotel weten. ‘Verder luxe taartjes en bonbons.’

De pop-up patisseriewinkel is tot 3 september geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Gevestigd op de begane grond van het hotel en te bereiken via het terras van restaurant Serre.

Lees ook:
Het Jordaantje: vegan bonbon met Amsterdamse ui
Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sterchef Wim Severein viert vijfde verjaardag The Millèn

Volgend artikel

Leonie en Janick vervullen droom: ‘Bistronomisch restaurant’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.