Nieuws

Met strippenkaart omgeving ontdekken bij De Sterrenberg

De Sterrenberg in Otterlo heeft een prestigieuze vakprijs gewonnen en viert dat met een arrangement dat geheel in het teken staat van de elementen waarop het hotel zo goed is beoordeeld. Aan de hand van een strippenkaart beleef je een reis vol ontspanning, verwennerij en genieten.

De prijs die het wellnesshotel aan de rand van de Veluwe heeft gewonnen, heet de Dutch Hotel Award en is een initiatief van vakblad Misset Horeca. Met in 2023 als thema ‘energize’. Aan De Sterrenberg de taak een professionele jury te overtuigen.

Hoge Veluwe
De opdracht: zet met beperkt budget iets in beweging. Bij dit hotel is dat ingevuld met een strippenkaart met daarop allerlei activiteiten in de omgeving. Denk aan een wandeling op de Hoge Veluwe of een bezoek aan het Kröller-Muller museum.

Overnachten
Iedere nieuwe medewerker gaat met die kaart aan de slag en mag in hotel overnachten als de kaart vol is. En zo snijdt het mes aan twee kanten: de medewerker ‘wint’ een uitje, de werkgever geeft zijn (nieuwe) medewerker op een mooie manier een goed beeld van wat in de omgeving allemaal te doen is en kan gasten daarover adviseren.

Smaak, natuur en ontspanning
Nu kun je als gast dus ook aan de slag met die strippenkaart. Op die manier ontdek je op je eigen manier waarom het hotel tot de top behoort. Met de strippenkaart maak je een reis, die bestaat uit heerlijke smaken, natuur en ontspanning.

Arrangement
Het arrangement is beschikbaar voor drie of vier dagen. Inbegrepen zijn ontbijt en diner, ontvangst met bubbels, fietsroutes, een smoothie in de wellness, een toegangskaart voor Nationaal Park De Hoge Veluwe, gebruik van zwembad, fitness en wellness, en een wandel- en fietskaart van de Veluwe.

Lees ook:
Hotel The Church Arnhem kiest voor Quality Lodgings
Foto’s: voormalige schutstal nu een nog luxere herberg
Hotel Bilderberg De Keizerskroon ingrijpend verbouwd

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotels als partners verbonden aan Pride Amsterdam

Volgend artikel

Mondiale LGBTQ+-erkenning voor The Grand Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.