Nieuws

Mondiale LGBTQ+-erkenning voor The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een officiële erkenning ontvangen van de International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA). Dat maakt het hoofdstedelijke hotel naar eigen zeggen het eerste hotel van Noord-Europa en één van de eerste vijftig wereldwijd met de zogeheten IGLTA Accredited-titel.

Het IGLTA Accredited-programma is ontwikkeld in samenwerking met marktleiders en experts op het gebied van toerisme, gastvrijheid en diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Gelijkheid en veiligheid
Een onpartijdige auditorganisatie heeft de aanvraag van Sofitel Legend The Grand geëvalueerd en een onbevooroordeelde en grondige beoordeling gegarandeerd.

De titel garandeert reiszekerheid voor LGBTQ+-reizigers door reisorganisaties te promoten die zich inzetten voor het bevorderen van gelijkheid en veiligheid.

Pride Cocktail
Het hotel organiseert dit jaar voor de tiende keer de Pride Cocktail. Daarvoor wordt de binnenplaats omgetoverd tot een regenboog van liveoptredens in samenwerking met Aruba, voor een onvergetelijke viering met een Caribisch tintje.

Drag queens
Als extra toevoeging tijdens de Pride Week hebben gasten de kans om enkele van de favoriete jurken van de iconische drag queens/artiesten Dolly Bellefleur, Diva Mayday en Envy Peru te bewonderen, en wordt drag queen-fotografie van Cyril Jacobs tentoongesteld.

Lees ook:
Hotels als partners verbonden aan Pride Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel
Spritzeria in de tuin van hotel Pulitzer Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Met strippenkaart omgeving ontdekken bij De Sterrenberg

Volgend artikel

Geef jouw BBQ-avond een upgrade met deze recepten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.