Nieuws

Eten bij The Park met arrangement Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Wil jij goed eten, goed drinken en goed slapen in één van de bruisendste steden van ons land, reserveer dan het culinaire arrangement van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Je verblijft één nacht in het hotel en geniet van ontbijt en driegangendiner in restaurant The Park-inspired by Erik van Loo.

Bilderberg Hotels en sterrenchefs, het is inmiddels een succesvolle combinatie in de restaurants van de Nederlandse hotelgroep.

Erik van Loo
Zo is Stefan van Sprang in Amsterdam betrokken bij De Kersentuin en is in Rotterdam voor The Park een samenwerking gezocht met de eveneens met twee Michelinsterren bekroonde Erik van Loo.

Driegangenmenu
In dat laatste restaurant kun je nu met een speciaal arrangement van Bilderberg Parkhotel genieten van een driegangenmenu inclusief begeleidende wijnen, mineraalwater en koffieservies.

Overnachten
Wie het The Park-Culinair Arrangement reserveert, verblijft in een comfortabele kamer in het hotel en geniet de volgende ochtend van Het Bilderberg Ontbijt.

Reserveren
Voor het arrangement geldt een vanaf-prijs van 227 euro per kamer per nacht op basis van een verblijf met twee personen.

Kijk voor meer informatie en de (verdere) voorwaarden op de website van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam.

Vorig artikel

Geniet met en bij Inter Scaldes van Oosterscheldekreeft

Volgend artikel

Vista Willemstad zoekt proefeters: geniet als een van de eersten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.