Nieuws

Geniet met en bij Inter Scaldes van Oosterscheldekreeft

De Oosterscheldekreeft is in aantocht en dat betekent – zeker – voor de Zeeuwse eetgelegenheden een mooie tijd. Claudia en Jannis Brevet van tweesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen bieden gasten de gelegenheid om deel te nemen aan de Kreeftenparade. Dit jaar op de vrijdagen 17 en 24 juni.

‘Zodra de Oosterscheldekreeft weer op de menukaart verschijnt, realiseren wij ons maar al te goed dat er weer een mooie tijd aanbreekt’, aldus Claudia en Jannis Brevet, eigenaren van het met twee Michelinsterren bekroonde Inter Scaldes.

Arrangementen
‘Het seizoen loopt van 1 april tot half juli en dat betekent dat we in ons restaurant speciale voorjaars- en zomerarrangementen introduceren.’

Een van die bijzondere arrangementen is de Kreeftenparade, in 2016 op vrijdag 17 en vrijdag 24 juni.

Hapjes en champagne
Deelnemers starten met een vaartocht over de Oosterschelde en het lichten van kreeftenfuiken.

Onderweg zorgt Inter Scaldes voor de (luxe) hapjes en champagne. Aansluitend volgt een culinaire kreeftenlunch in het restaurant.

Reserveren
Wie mee wil, kan voor 195 euro per persoon een plek reserveren. Dit bedrag is exclusief aperitief en consumpties tijdens de lunch.

Overnachten
Wil je ook overnachten, dan is het Kreeftenparade-arrangement beschikbaar. De aankomst is op donderdag of vrijdag en je verblijft in een tweepersoonskamer. De kosten hiervoor starten vanaf 425 euro per persoon.

Dit is inclusief een viergangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en de Kreeftenparade op vrijdag, maar exclusief aperitief en consumpties tijdens lunch en diner.

Kijk voor meer informatie op de website van Inter Scaldes. Daar heb je ook de gelegenheid om te reserveren.

Vorig artikel

Zuid-Afrikaanse wijnen van De Toren bij diner FG Restaurant

Volgend artikel

Eten bij The Park met arrangement Bilderberg Parkhotel Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.