Nieuws

Vista Willemstad zoekt proefeters: geniet als een van de eersten

Ingrid en Henrie van der Heijden serveerden eind januari een afscheidsmenu in hun restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Reden daarvoor was de verhuizing naar Willemstad, waar eind deze maand Vista opent. Op die nieuwe locatie serveren ze nu een aantal proefdiners en jij kunt als een van de eersten aanschuiven.

Vanaf vrijdag 25 maart is Vista in Willemstad dagelijks doorlopend geopend vanaf 12.00 uur. De avond daarvoor is de officiële opening voor genodigden.

Henrie van der Heijden
Zondag 20 en woensdag 23 maart kun jij als een van de eersten genieten van de nieuwe eetgelegenheid van Ingrid en Henrie van der Heijden.

Verrassingsmenu
Beide dagen wordt een zogeheten proefdiner geserveerd, op zondag ook een proeflunch, en geniet je van een verrassingsmenu van vier of vijf gangen.

Voor de ondernemers het moment om te ondervinden of ze overal aan hebben gedacht en of er nog zaken zijn die kunnen worden verbeterd. En wie beter dan de gast kan dat beoordelen.

Als dank voor je aanwezigheid en je inbreng, ontvang je een korting van 50 procent op de menuprijs (4 gangen 49 euro, 5 gangen 59 euro).

Reserveren
Heb je interesse, dan kun je telefonisch (0168-85 22 12) of via e-mail (info@vistawillemstad.nl) reserveren. Veel plezier!

JRE Nederland
Het ondernemersduo exploiteerde tot begin dit jaar restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Ingrid en Henrie zijn lid van restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Eten bij The Park met arrangement Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Volgend artikel

Bijzondere wijnproeverij met lunch bij sterrestaurant Latour

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.